جاذب اتیلن Stay Fresh ؛ سودآوری در تجارت

جاذب اتیلن (Ethylene Absorber) چیست و چگونه سود شما در تجارت میوه و سبزیجات را افزایش می دهد ؟

می خواهیم در این صفحه بصورت دقیق و علمی به شما نشان دهیم که چطور میتوانید با استفاده از ساشه های جاذب اتیلن، خود را از رقبایتان پیش بیندازید.

خرید جاذب اتیلن - Stay fresh Ethylene absorbent

ساشه جاذب اتیلن چیست ؟

استفاده از جاذب اتیلن برای میوه و سبزیجات باعث افزایش ۵ برابری عمر این محصولات می گردد. در ایران به طور متوسط ۳۰% از محصولات فاسد یا دچار کاهش کیفیت می شود که با استفده از این محصول به طور چشمگیری می توان از ضایعات جلوگیری کرد و جهت صادرات محصولات کشاورزی به حوزه خلیج فارس، کشور های همسایه، اروپا و روسیه می توان از این محصول استفاده کرد.

نحوه عملکرد جاذب اتیلن چگونه است؟

ابتدا تعاریف زیر را با دقت مطالعه نمایید تا کاملا از لحاظ فنی توجیه شوید و سپس به کاربردها و مزیتهای اقتصادی آن می پردازیم

ساشه یا ساچت یا ساچد

ساشه یا ساچت یا ساچد (به انگلیسی: sachet) و (به فرانسوی: sacher)  به نوعی بسته بندی بالشتک مانندی گفته می شود که در سایز کوچک بوده و معمولا در انواع مواد مصرفی همانند مواد غذایی (مثل سس گوجه فرنگی، دمنوش ها و …) مواد آرایشی، بهداشتی، مواد دارویی، و در صنایع مختلف کاربرد دارد. با پیشرفت تکنولوژی و تغییر روش زندگی، استفاده از ساشه ها به دلیل مصرف آسان تر رو به افزایش می باشد.

اتیلن

گاز اتیلن (C2H4) یا اتین گازی بی بو و بی رنگ است که به طور طبیعی در طبیعت وجود دارد. فارغ از کاربردهای اتیلن که در صنایع مختلف دارد، اتیلن گازی است که توسط میوه ها و سبزیجات تولید میشود و به عنوان “هورمون مرگ یا رسیدن” شناخته می شود در بسیاری از فرآیندهای رشد گیاه ، رشد و در نهایت مرگ نقش تنظیم کننده دارد. همه میوه ها و سبزیجات به میزانی تولید اتیلن دارند، زیاد یا کم. همچنین میزان حساسیت شان به اتیلن نیز متفاوت هست. در ادامه میزان تولید و حساسیت هر یک از میوه ها و سبزیجات رو برای شما شرح خواهیم داد.

صادرات دانش محور با محصولات Stay Fresh

قابل توجه صادرکنندگان تره بار ، گلخانه داران و کشاورزان عزیز

شرکت زعیم پیشرو در تجارت دانش محور و تنها عامل تولید و عرضه محصولات Stay Fresh

نحوه عملکرد جاذب‌های اتیلن و تاثیر آن بر افزایش ماندگاری میوه و سبزیجات

همانطور که می‌دانید اکثر محصولات کشاورزی و سبزیجات بعد از برداشت، شروع به انتشار گاز اتیلن میکنند و از آنجاییکه میوه ها و سبزیجات و.. موجود زنده هستند، گازهای اتیلن منتشر شده توسط خودشان را تنفس میکنند. حتما اطلاع دارید که مهمترین عامل در رسیده میوه ها تنفس گاز اتیلن است. بنابراین محصولات کشاورزی بعد از برداشت درصورتیکه اقدام به تنفس کنند، رسیده تر می شوند و تا آنجا پیش می روند که به خرابی و فاسد شدن نزدیک شوند.

جاذب‌های اتیلن با جذب اتیلن موجود در فضای تنفس میوه و سبزیجات، فرآیند رسیده شدن اضافی و خراب شدن محصول را به تاخیر می اندازند. استفاده از گرانول‌های تازه تولید شده در ساشه و بسته بندی استاندارد آن فرآیند جذب اتیلن را به بهترین نحو ممکن انجام میدهد. 

stay fresh sachet

برای دریافت مشاوره و خرید محصول جاذب اتیلن با قیمت و کیفیت استثنایی جهت رشد صادرات میوه و تره بار و گل شاخه بریده و با تعرفه حمایتی شرکت زعیم، با ما در ارتباط باشید.

تنفس پذیری و ضدآب بودن بسته بندی ساشه های Stay Fresh

کیفیت کاغذ استفاده شده در بسته بندی ساشه های stay Fresh بطوریست که به هیچ وجه آب به درون ساشه نفوذ نمیکند و سلامت غذایی محصول را کاملا حفظ می کند. در عین حال قابلیت تنفس گازهای محیط را به خوبی دارد.

میزان عمر ساشه های جاذب اتیلن

ساشه های نگهدارنده میوه و سبزیجات در حدود دو سال ماندگاری دارند. بنابراین درصورتی که در سال اول مورد استفاده قرار نگیرند؛ مشروط به حفظ شرایط نگهداری محصول می‌توانید در فصل زراعی و باغی آینده از آنها استفاده کنید. 

شرایط انبارمانی و نگهداری جاذب اتیلن

برای به حداکثر رساندن مدت نگهداری و انبارمانی ساشه های جاذب اتیلن می بایست از کیسه های پلاستیک و بصورت وکیوم شده نگهداری کرد بطوری که تبادل هوا با محیط اطراف نداشته باشد. بسته بندی های بازرگانی زعیم بصورت استاندارد طراحی شده است که مدت انبارمانی محصول را به حداکثر می رساند.

شرکت زعیم و خلق ثروت برای صادرات کنندگان و تجار

شرکت نوآور و بازرگانی دانش محور زعیم بعنوان شرکت پیشرو در تجارت دانش محور، با تکیه بر تولید و فروش محصولات نگهدارنده Stay Fresh، برای جلوگیری از خراب شدن محصولات کشاورزی در زمان نگهداری در سردخانه و یا هنگام حمل به کشورهای هدف صادراتی، پیشنهاد ویژه و حمایتی برای کشاورزان، سردخانه داران، بارفروشان و صادرکنندگان عزیز میوه و تره بار دارد.

ساشه یا ساچت جاذب اتیلن (Ethylene Absorber Sachet) برند اِستی فِرش برای افزایش زمان انبارمانی میوه و سبزیجات و افزایش ماندگاری میوه های صادراتی در کانتینر و سردخانه با رویکرد جذب گاز اتیلن به کار می روند.

خدمات ما به تجار عزیز

چاپ نام یا برند شما بر روی ساشه های جاذب اتیلن جهت کمک به برندینگ شما!

ارائه قیمت ترجیحی تا 50% قیمت خارج از کشور جهت صادرات موثر میوه و تره بار و ارزآوری بیشتر

ضمانت کیفیت و قابل تست بر تمامی میوه های حساس به گاز اتیلن

و…

مزایای استفاده از جاذب اتیلن Stay Fresh

1. حضور موثر در بازارهای جهانی
2. افزایش طول عمر و مدت انبارمانی میوه
3. افزایش ماندگاری میوه های صادراتی در کانتینر
4. ایجاد برندینگ
5. ایجاد حاشیه سود بیشتر
6. اطمینان خاطر از حفظ کیفیت محصول در مدت زمان حمل
7. کاهش وقوع بیماری ها به ویژه قارچی
8. حفظ طعم اصیل میوه ها
9. حفظ بهترین رنگ میوه ها
10. استفاده آسان و بیخطر
11. قیمت بسیار مناسب

میوه و سبزیجات وابسته به گاز اتیلن
( فرازگرا و نافرازگرا )

میوه های فرازگرا یا کلیماکتریک یا وابسته به اتیلن (Ethylene Dependent) به میوه هایی گفته می شود که پس از برداشت (Harvest) و چیده شدن از درخت یا بوته وارد مرحله کلیماکتریک (Climacteric Phase) می شوند و بدینگونه فرآیند رسیدگی و رسیدن (Ripening) را ادامه می دهند. میوه های فراز گرا در طی فرآیند رسیدگی به تسریع در ساطع نمودن اتیلن بموازات افزایش سرعت تنفس سلولی مبادرت می ورزند. میوه‌های فرازگرا را می‌توان پس از پایان نمو چید و در خارج، با افشاندن اتیلن رساند. برخی از میوه های فرازگرا نظیر سیب، موز، خربزه، زردآلو، گوجه فرنگی می باشد.

نقطه مقابل میوه های نافرازگرا ، غیرفرازگرا یا غیرکلیماکتریک (Non-Climacteric) می باشند که بدون اتیلن و با قطع تنفس می رسند. برخی از میوه غیرفرازگرا نظیر مرکبات، انگور و توت فرنگی می باشد.

میوه و سبزیجات
تولید اتیلن
حساسیت به اتیلن
عارضه بر محصول
سیب
خیلی زیاد
زیاد
لک (سوختگی)
موز
چری مویا
خیلی زیاد
زیاد

حمل و نقل و عرضه میوه و سبزیجات

پس از این همه تلاش برای عرضه خارج از فصل میوه، نمی خواهیم که هنگام حمل و نقل این فرایند شکست بخورد. به همین منظور باید از خودرو های یخچال دار برای حمل و نقل زمینی و کانتینر یخچال دار یا سردخانه ای (Reefer) برای حمل و نقل دریایی استفاده کرد. البته در هنگام حمل و نقل هم باید از انواع نگهدارنده ها نظیر جاذب اتیلن استفاده کرد، تا آسیبی به میوه ها در طول مسیر وارد نشود.

گیلاس از میوه های هست که بایستی در سردخانه و در دمای مناسب بماند. برای این منظور باید دقت کرد که ساقه های گیلاس نباید از میوه جدا شوند، زیرا در قسمتی که ساقه به میوه می رسد، باعث راه یافتن رطوبت به داخل گیلاس شده و فاسد می شوند. برای جلوگیری از ورود رطوبت به گیلاس ها پیشنهاد میکنیم از جاذب های اتیلن و جاذب های رطوبت استفاده شود. برای افزایش طول عمر گیلاس های صادراتی و کلا برای ماندگاری بیشتر میوه گیلاس…

بافتهای میوه سیب دارای قند و سایر ترکیباتی است که نقطه انجماد میوه را به زیر 32 درجه فارنهایت (یعنی زیر 0 درجه سانتیگراد) کاهش می دهد. نقطه انجماد میوه بین ارقام مختلف سیب و میزان بلوغ و رسیدگی میوه متفاوت است (احتمالاً به دلیل اختلاف در مقدار قند). حتی در این صورت، سیب ها در دمای 28.5 تا 28 درجه فارنهایت (-2 درجه سانیتگراد) شروع به یخ زدن می کنند. هرچه دمای هوا کمتر باشد، خطر آسیب بیشتر است. یک قاعده کلی این است که میوه سیب قبل از آسیب جدی تا 4 ساعت در دمای 28 درجه فارنهایت مقاومت خواهد کرد.

زمانی که یخ زدگی و انجماد در سیب رخ بدهد، دیواره های سلولی فروریخته و باعث سیب از دست خواهد رفت. بنابراین، سیب بهتر است در جایی در حدود ۳۰-۳۵ درجه فارنهایت، در یک محیط مرطوب ذخیره شود.

همچنین از آنجایی که سیب ها مقدار زیادی گاز اتیلن تولید می کنند، فقط وجود یک عدد سیب بیش از حد رسیده و پوسیده باعث می شود تا بقیه سریع تر رسیده (و پوسیده شوند). راهکار ما برای افزایش ماندگاری سیب های صادراتی استفاده از جاذب های اتیلن…

کیوی به محض چیده شدن شروع به رسیدن و نرم شدن می­‌کند. دما و گاز اتیلن، مهم ترین فاکتورهای نرمی میوه ها، پس از برداشت می باشند. اما هدف ما، ذخیره کیوی ها به شکل سفت و نرسیده است. زیرا در اینصورت، می توان آن را مدت زمان طولانی تری در سردخانه، نگهداری نمود.

نرخ رسیدن و نرم شدن در دمای صفر درجه سانتی گراد کندتر می‌شود ولی متوقف نمی‌­گردد. یعنی کیوی حتی در دمای صفر درجه گاز اتیلن تولید می‌کند. بنابراین بهترین راه برای افزایش ماندگاری میوه کیوی و افزایش انبارمانی کیوی صادراتی استفاده از…

اگر در هنگام برداشت، محصول دچار آسیب فیزیکی شود احتمال خرابی کل بار در اثر فساد باکتریایی در طول مدت زمان رسیدن به مقصد بسیار بالا می رود که باعث به وجود آمدن خسارات بسیار زیادی می شود. ایجاد فشار بر روی پوسته بادمجان باعث چروکیدگی و خرابی محصول و افت شدید قیمت آن در بازار مقصد می شود.

بادمجان جز صیفی‌جاتی است که از خود اتیلن تولید می‌کند. ازبین بردن گاز اتیلن در محیط تنفس بادمجان از بهترین راهکارهای افزایش مدت ماندگاری بادمجان خصوصا برای صادرات آن میباشد. این محصول حساسیت متوسط تا بالایی به وجود اتیلن در محیط خارجی دارند. افتادن کاسه گل و افزایش زوال خصوصا قهوه ای شدن محصول از مشکلاتی است که در صورت تماس بادمجان با اتیلن در طول جابه‌جایی یا انبار رخ می دهد…

میوه لیمو

میوه لیمو

بافتهای میوه سیب دارای قند و سایر ترکیباتی است که نقطه انجماد میوه را به زیر 32 درجه فارنهایت (یعنی زیر 0 درجه سانتیگراد) کاهش می دهد. نقطه انجماد میوه بین ارقام مختلف سیب و میزان بلوغ و رسیدگی میوه متفاوت است (احتمالاً به دلیل اختلاف در مقدار قند). حتی در این صورت، سیب ها در دمای 28.5 تا 28 درجه فارنهایت (-2 درجه سانیتگراد) شروع به یخ زدن می کنند. هرچه دمای هوا کمتر باشد، خطر آسیب بیشتر است. یک قاعده کلی این است که میوه سیب قبل از آسیب جدی تا 4 ساعت در دمای 28 درجه فارنهایت مقاومت خواهد کرد.

زمانی که یخ زدگی و انجماد در سیب رخ بدهد، دیواره های سلولی فروریخته و باعث سیب از دست خواهد رفت. بنابراین، سیب بهتر است در جایی در حدود ۳۰-۳۵ درجه فارنهایت، در یک محیط مرطوب ذخیره شود.

همچنین از آنجایی که سیب ها مقدار زیادی گاز اتیلن تولید می کنند، فقط وجود یک عدد سیب بیش از حد رسیده و پوسیده باعث می شود تا بقیه سریع تر رسیده (و پوسیده شوند). راهکار ما استفاده از جاذب های اتیلن است.

میوه گوجه

جاذب اتیلن برای گوجه

گوجه فرنگی، میوه ای فرازگرا یا کلیماکتریک (climacteric) می باشد. میوه های فرازگرا یا کلیماکتریک پس از برداشت و چیده شدن از درخت یا بوته مادری، امکان ادامه فرآیند رسیدن را دارا هستند، لذا نیازی به باقی گذاردن آنها بر روی درختان یا بوته ها برای تکمیل دوره زندگی خود نیستند.

با توجه به فرازگرا بودن گوجه فرنگی، معمولاً در مراحلی که این محصول از نظر اندازه کاملاً رشد یافته ولی هنوز کامل نرسیده است، برداشت می گردد تا تحمل شرایط حمل و نقل و همچنین انبارداری را دارا باشد. میزان تولید اتیلن گوجه فرنگی بسیار پایین بوده ولی حساسیت آن به گاز اتیلن زیاد است. لذا باید این میوه را از سایر میوه هایی تولید گاز اتیلن دارند، جدا نگه داری کرد.

برای دریافت مشاوره و خرید محصول جاذب اتیلن با قیمت و کیفیت استثنایی جهت رشد صادرات میوه و تره بار و گل شاخه بریده و با تعرفه حمایتی شرکت زعیم، با ما در ارتباط باشید.

لیستی از مقالات دانشگاهی درباره کاربرد جاذب های اتیلن به همراه لینک دانلود

ردیف
عنوان مقاله
مطالعه بیشتر
سال انتشار
1
تأثیر بالشتک های جاذب اتیلن در شرایط بسته بندی اتمسفر تغییر یافته بر عمر قفسه ای میوه خرما رقم برحی
مطالعه مقاله
1391
2
مرورى بر بسته بندى فعال جاذب اتيلن و كاربرد آن در نگهدارى مواد غذايى
مطالعه مقاله
1394
3
تأثیر کاربرد زئولیت جاذب اتیلن بر کیفیت گل های شاخه بریدۀ میخک
مطالعه مقاله
1396
4
بررسی اثر نانو جاذب های اتیلن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی دو رقم سیب برابرن و سیب عباسی طی نگهداری
مطالعه مقاله
1397
5
ارزیابی انبارمانی طالبی در بسته بندی حاوی مواد جاذب اتیلن
مطالعه مقاله
1397
6
روشهای حذف اتیلن از محصولات باغبانی فراز گرا، جهت افزایش ماندگاری
مطالعه مقاله
1396
7
تاثیر گرانولهای نانوزئولیت حاوی پرمنگنات پتاسیم بر جذب هورمون اتیلن و افزایش عمر انبارمانی و خصوصیات کیفی میوه گیلاس رقم تکدانه
مطالعه مقاله
1387
8
اثیر تیمار اسیدسالیسیلیک و نانو زئولیت‌های حاوی پرمنگنات پتاسیم بر حفظ کیفیت و افزایش عمرانبارمانی کلم براکلی رقم ایتالیکا پلنک
مطالعه مقاله
1396
9
بررسی اثر نانو زئولیت پتاسیم پرمنگنات و زمان نگهداری بر خواص فیزیکوشیمیایی میوه کیوی (رقم هیوارد)
مطالعه مقاله
1393
10
اثر تیمار پس از برداشت پرمنگنات پتاسیم بر حفظ کیفیت و طول عمر میوه سیب رقم محلی بشاگرد
مطالعه مقاله
1394

آخرین مطالب مرتبط با جاذب اتیلن

برای دریافت مشاوره و خرید محصول جاذب اتیلن با قیمت و کیفیت استثنایی جهت رشد صادرات میوه و تره بار و گل شاخه بریده و با تعرفه حمایتی شرکت زعیم، با ما در ارتباط باشید.