آزمایش میزان تاثیر ساشه جاذب اتیلن بر میوه سیب (فیلم)

در این پست به شما نشان می‌دهیم ساشه جاذب اتیلن بر روی میوه سیب چه تغییراتی ایجاد می‌کند.

همانطور که قبلا اشاره کردیم استفاده از ساشه جاذب اتیلن برای میوه و سبزیجات باعث افزایش ۵ برابری عمر این محصولات می گردد.

سیب جز میوه‌هایی است که مقدار زیادی گاز اتیلن تولید می کند و مهار نکردن این گاز باعث سریع تر رسیده ( فاسد ) شدن آن می‌شود.

مهمترین عامل موثر در افزایش ماندگاری سیب صادراتی ایران بعد از دما (دمای استاندارد سردخانه)، کنترل اتیلن است. بنابراین در طول مدت حمل سیب در کانتینر، استفاده از ساشه های جاذب اتیلن ضروری است و موجب اطمینان خاطر صادرکننده و مشتری خارجی میگردد.

شرکت بازرگانی زعیم بعنوان یکی از بزرگترین صادرکنندگان سیب ایرانی، اقدام به اندازه گیری و آزمایش تاثیر مهار اتیلن بر ماندگاری سیب کرده است که میتوانید فیلم آنرا در زیر مشاهده نمایید.

stay fresh sachet

تست ماندگاری میوه سیب همراه با جاذب اتیلن در دمای سردخانه و محیط

در این فیلم میزان اثرگذاری ساشه جاذب اتیلن Stay Fresh را در مدت 4 ماه ( 120 روز ) بر روی میوه سیب آزمایش می‌کنیم.

ما گروهی از سیب ها را در شرایط دمایی متفاوت، همراه و بدون ساشه جاذب اتیلن، تحت آزمایش قرار دادیم.

واژه های کلیدی بلاگ: میوه سیب، ساشه جاذب اتیلن، دمای محیط، دمای سردخانه، ساشه Stay Fresh

صادرات دانش محور با محصولات Stay Fresh

برای دریافت مشاوره و خرید محصول جاذب اتیلن با قیمت و کیفیت استثنایی جهت رشد صادرات میوه و تره بار و گل شاخه بریده، با ما در ارتباط باشید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست های مرتبط

جاذب اتیلن برای گیلاس

صادرات و بسته بندی گیلاس ایران

صادرات و بسته‌بندی گیلاس ایران گیلاس یکی از چندین میوه های صادراتی کشور ایران می‌باشد. گیلاس میوه ای تابستانه، هسته دار، گرد و کوچکی است