چرا باید از ساشه جاذب اتیلن Stay Fresh استفاده کنیم؟ (فیلم)
در این مطلب به شما دلایل استفاده از ساشه جاذب اتیلن و کاربردهای آن را بیان میکنیم.
به هنگام صادرات میوه و ترهبار، عوامل زیادی وجود دارد که باعث تاخیر و دیر رسیدن بار به مقصد میشود.
- شلوغی مرزهای زمینی
- ناهماهنگی روزهای کاری بانکی کشور ما نسبت به باقی کشورها
- بد قولی مشتری به هنگام پرداخت هزینه ها
- شرایط جوی نامناسب در حمل های دریایی
- مشکلات ترخیص و گمرک
و دلایل بسیاری دیگر.
در همهی این مراحل محصول صادراتی در شرایطی وجود دارد که نمیتوان تضمین صد در صد داد که با همان کیفیت تخمینی اولیه به دست مشتری برسد.
هر روز تاخیر و طولانی شدن مدت زمان ارسال بار به کشور مقصد، برابر است با رسیده تر شدن، افت کیفیت و حتی خرابی بار صادراتی.
در ایران به طور متوسط ۳۰% از محصولات کشاورزی فاسد یا دچار کاهش کیفیت می شوند.
سوال پیش میآید؛
برای جلوگیری از این مشکل باید چهکاری انجام داد؟
یکی از روشها، استفاده از ساشه های جاذب اتیلن است.
حتما اطلاع دارید که مهمترین عامل در رسیدن میوه ها تنفس گاز اتیلن است و اکثر محصولات کشاورزی و سبزیجات بعد از برداشت، شروع به انتشار گاز اتیلن از خود میکنند. پس باید این گاز را مهار و کنترل کرد.
همانطور که در ” آزمایش میزان تاثیر ساشه جاذب اتیلن ” دیدیم؛
ساشه جاذب اتیلن با جذب کردن اتیلن تولیدی توسط میوه و ترهبار به خود، روند رسیده شدن آن را تا چندین برابر کاهش میدهد.
همین امر باعث میشود که دیگر نگران کیفیت بار صادراتی خود نباشید.
سوالی بعدی؛
چرا ساشه جاذب اتیلن Stay Fresh ؟
- کیفیت بالای بستهبندی، استفاده از کاور ضد آب و تنفس پذیر
- شرایط انبارمانی و نگهداری درست از ساشهها قبل از استفاده
- کیفیت بالای گرانولهای استفاده شده
- قیمت بسیار مناسب
در ادامه شما میتوانید کابردهای بیشتر و چرایی استفاده از جاذب اتیلن Stay Fresh را مشاهده کنید.
ویدیو اول
ویدیو دوم
واژه های کلیدی بلاگ: جاذب اتیلن، کیفیت بار، گاز اتیلن، صادرات، ساشه Stay Fresh